VIDEO: Pero Gudelj zapjevao posjetiocima FIS-a

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Ugledni viteški i bosanskohercegovački poduzetnik Pero Gudelj, vlasnik trgovačkog centra “FIS”, poslije životne tragedije uspješno se oporavlja o čemu govori i večerašnje druženje sa hiljadama posjetilaca njegovog centra.

Naime, bh. privredni div 60 dana proveo je u Univerzitetsko kliničkom centru Sarajevu, gdje su se ljekari višednevno borili za njegov život.

pero_gudelj

Ovu tešku životnu bitku Gudelj je uspio dobiti, te se osim svojoj porodici, prijateljima, saradnicima, uposlenicima FIS-a i sugrađanima vratio svojoj družici harmonici i pjesmi.

Tako je večeras u njegovom centru, kako to tradicionalno biva svake godine, povodom blagdana Božića upriličeno ugodno druženje i noć šopinga, gdje su osim ludih sniženja prisutne dočekali i tamburaši.

Da je njegova druga ljubav muzika još jednom je večeras dokazao Gudelj, koji nije mogao odoljeti da se ne pridruži muzičarima i zapjeva, što su brojni posjetioci, okupljeni oko njega, istinski željeli.

Za vrijeme njegovog nastupa prilazile su mu stotine posjetilaca želeći da se fotografišu, kako kažu, sa ljudinom, što im je raspoloženi Gudelj sa zadovoljstvom učinio. Ako je suditi prema njegovom večerašnjem raspoloženju, te nedavnom gostovanju na koncertu Lepe Brene u zeničkoj “Areni”, ovaj uspješni privrednik i milioner uspješno se rehabilituje nakon dvomjesečne borbe u UKCS-u.

avaz.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/