Veterinarska stanica Bugojno: Vraćamo stari ugled, nekad smo bili među prve tri u državi

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//
Nakon nekoliko godina negativnog poslovanja bugojanska Veterinarska stanica u 2015. godini riješila je brojne probleme, najznačajnije je ulaganje u novu opremu i objekt…

Dobili smo vrijednu donaciju, nabavili terenska vozila te pratimo sva kretanja i mogućnosti napredovanja i usavršavanja. Također, zaposlili smo i nove djelatnike te proširli našu djelatnost kroz otvaranje naše veterinarske ljekarne u gradu, kaže direktor Veterinarske stanice Bugojno Ajdin Bašić.

Navodi da su tome zahvalni, prije svega građanima, koji su pozitivnim odnosom, povjerenjem u usluge koje pruža Veterinarska stanica, podigli ugled tog radnog kolektiva.

Veliku podršku su, dodaje, dali i nositelji općinskih vlasti.

Nadam se da ćemo u budućnosti imati još bolju suradnju. Stalo nam je da vratimo ugled Veterinarske stanice po uzoru kakva je bila nekada, za vrijeme bivše Jugoslavije. Naša stanica je u to vrijeme bila među prvima, mislim da je bila treća po znanju i stručnosti, po broju kadra, rekao je Bašić.

Predsjednik Skupštine te veterinarske stanice Sanel Alagić je istaknuo da su postignuti rezultati motiv za još ambicioznije planove i razvoje poduzeća.

Prvi planovi su, kako je najavio, nabavka analizatora za krv i urin, te nabavka nove i suvremene kirurške opremu, ali i praćenje svih trendova iz veterinarske struke, priopćeno je iz Veterinarske stanice Bugojno.

fena

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/