Veliko priznanje: bugojno-danas.info na kongresu sportskih novinara u Bugarskoj

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/pripremazimnice/

Naš portal ovih dana dobio je prvo veliko priznanje od samog postojanja. Naime,  na adresu  našeg novinara Samira Mlaće stigao je poziv za učestvovanje na seminaru i kongresu Svjetske asocijacije sportskih novinara koji će biti održan u Bugarskoj.

Naši sportski novinari u nedjelju će krenuti u Bansko (Bugarska), a pored naše selekcije u Bugarskoj će se naći i kolege iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Rumunije, Moldavije i domaćina Bugarske.

Tokom pet dana(01.06.-05.06.) koliko će naša delegacija boraviti u Banskom biće upriličeno i druženje sa legendama bugarskog nogometa te predavanje doktorice Violete Zarkove koja je bivši direktor nacionalne anti-doping organizacije, a treba dodati i da je Nogometni savez Bosne i Hercegovine pomogao odlazak naše delegacije u Bansko tako što je obezbjedio sportsku opremu.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o