Važno saopštenje MRK Iskra Bugojno

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

MRK ISKRA
Dužni smo obratiti se javnosti Bugojna. Ovih dana se radi na kompletiranju ekipe za sljedeću sezonu. Naš cilj je podmladiti ekipu, dati šansu igračima koji žele igrati Premijer ligu a u isto vrijeme zadržati nekoliko iskusnijih igrača. Prvi put imamo priliku napraviti koncept bez pritiska i nadamo se da ćemo to učiniti na zadovoljstvo naših navijača.

Posebno nas raduju činjenice da se stadioni ali i sportske dvorane otvaraju za gledaoce jer je naš tim imao najveću prosječnu posjećenost na utakmicama.
Najavljujemo da ćemo ispoštovati sve mjere,svaki gledalac će uz kupljenu kartu dobiti masku,obezbijedit ćemo dezinfekciona sredstva,poštovat čemo distancu ali ćemo pustiti gledaoce u dvoranu. Ne radi se ni o kakvom buntu nego isključivo radi na ekonomskoj održivosti kluba i od toga nećemo odustati. Niko nema pravo uskratiti klubovima primanja a ne obeštetiti ih,sve privredne subjekte se obeštetilo,samo su klubovi ostali kratkih rukava,niko ih se nije sjetio ni pod razno.

Rukometni savez apsolutno nema pravo utjecati na prisustvo publike,savez može što se tiče terena,svlačionica i svih onih koji se nalaze na terenu postaviti svoja pravila,sve ostalo nije ingirencija saveza.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/