Utakmica NK Iskra u subotu pred praznim tribinama Jaklića, prijenos uživo na Bugojno Danas

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Nadležni organi Nogometnog saveza Federacije BiH, uvažavajući odluke Nogometnog/fudbalskog saveza BiH, donijeli su odluku da se sve utakmice naredna dva kola u svim takmičenjima NS FBiH igraju bez prisustva gledalaca.

Dakle, naredna dva kola utakmice Druge lige Federacije BiH grupa Centar, Zapad, Sjever i Jug će biti odigrane bez gledalaca.

Ovim putem uprava NK Iskra obavještava sve simpatizere i navijače NK Iskra da će se utakmica u subotu protiv NK Kiseljak u 14 sati odigrati bez gledalaca na tribinama ali će uživo prijenos biti na Facebook stranici Bugojno Danas.

Također, bit će odgođena i Plava noć zbog toga što je zabranjeno masovno okupljanje pa zbog sigurnosti će biti odgođena za naredni put kada ćemo vas blagovremeno obavijestiti.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o