Upriličen tradicionalni Božićni prijem u Bugojnu

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

Za predstavnike vjerskog, političkog i javnog života , danas je u Župnom uredu Sv Ante Padovanskog u Bugojnu upriličen tradicionalni Božićni prijem. Uz čestitke svim katolicima za Božić, bila je ovo prilika za međusobni dijalog, širenje poruka mira i blagostanja u godini koja je pred nama.

U ime domaćina, u uvodu se obratio Zdenko Antunović,a potom i fra Zoran Tadić, poželjevši svim katolicima sretan i blagoslovljen Božić, a svim građanima sretnu i uspješnu Novu godinu.

Uz želju da blagdanski dani i godina koja je pred nama donesu radost, mir i vjeru u naše domove i društvo, prisutnima su se obratili i: glavni imam MIZ Bugojno Vehid ef. Arnaut, glavni imam MIZ Donji Vakuf Esad ef. Slipac, načelnik općine Donji Vakuf Huso Sušić i predsjedavajući Općinskog vijeća Donji Vakuf Naser Rujanac dok su prigodnu čestitku uputili i predsjedavajući Općinskog vijeća Bugojno Igor Vrljić i načelnik Bugojna Hasan Ajkunić.

Nakon pozdravnih riječi i čestitanja za sretan Božić i Novu godinu, Božićni prijem je nastavljen uz domjenak i ugodno druženje.

Mersima Muminović / RTV Bugojno

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/