Uposlenici EKI-a obnovili dječije igralište u naselju Nugle II

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Mikrokreditna fondacija-Mikrokreditno društvo EKI nastavlja sa svojim društveno korisnim radom.

Danas su uposlenici EKI-a u sklopu projekta zajedničkih socijalno odgovornih aktivnosti koje MKF/MKD EKI provodi u cijeloj BiH u potpunosti obnovili dječije igralište u stambenom naselju Nugle II Bugojno.EKI je izdvojio značajna sredstva za nabavku potrebnog repromaterijala a uposlenici su dali nesebičan doprinos svojim cjelodnevnim angažmanom na renoviranju igrališta.

Kao što ste mogli ranije čitati na portalu Bugojno-Danas EKI je prethodnih godina donirao raznu opremu i pomagala školama,vrtićima te ostalim ustanovama koje na neki način rade sa djecom na području općine Bugojno a i susjednih općina i naravno na nivou cijele države.

Uposlenici EKI-a prilikom izlaganja ove ideje naišli su samo na riječi hvale i odobravanja od strane vlasti u općini Bugojno,te je općinski načelnik odobrio inicijativu EKI-jevih uposlenika,a prilikom izvođenja radova stanari pomenutog naselja a i ostali stanovnici naše općine imali su samo riječi hvale za EKI i EKI-jeve uposlenike iz ureda Bugojno.

Nakon završenih radova,umornim uposlenicima EKI-a najljepša nagrada bili su osmijesi i ozarena lica djece koja su se došla igrati na obnovljenom igralištu.

www.eki.ba,www.ekioglasi.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o