UO MRK Iskra: Zahvala sponzorima

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezaljeto/

Poštovani prijatelji MRK ISKRA BUGOJNO.

Ispred Upravnog odbora kluba želimo se zahvaliti sponzorima koji su pomogli svojim nesebičnim doprinosom uveličali posljednji derbi prvenstva premijer lige protiv naših sportskih suparnika iz Gornjeg Vakufa – Uskoplje MRK Sloga.

Također se zahvaljujemo svima onima koji su kupili kartu podrškei na taj način pomogli rad kluba, s obzirom da zbog epidemioloških mjera još uvijek igramo bez publike. Kao što znate publika je bila naš zaštitni znak i vjetar u leđa i nadamo se da ćemo uskoro ponovo igrati pred punim tribinama.

S obzirom na jučerašnji rezultat želimo čestitati našim susjedima na dobroj igri, kvalitetnoj utakmici i korektnom odnosu. Veselimo se novim susretima i suradnji dva premijerligaša iz vrbaske doline.

Nažalost nakon utakmice bili smo svjedoci scena i upada dijela navijača u klupske prostorije i dvoranu. Ispred upravnog odbora izražavamo žaljenje zbog ovakve situacije i nadamo se da je ovo samo jedan izolirani incident kojem nije mjesto na sportskom terenu.

Ukoliko je došlo do određenog nezadovoljstva samom igrom moramo napomenuti stanje u momčadi tako da smo igrali bez ozlijeđenih kapitena Bostana, najstandardnijeg igrača i posljednje vrijeme Jankovića, da smo imali niz povrijeđenih igrača kao što su Ražnatović, Laković i drugi. S obzirom na uvijete u kojim igrači treniraju i sam trenažni proces, kratke pripreme i slično smatramo da igrači daju sve od sebe i pod vodstvom mladog g. Amira Šahmana, koji ima punu podršku upravnog odbora, možemo ostvariti zacrtani rezultat sa početka sezone, a to je ostanak u ligi i osvježavanje momčadi sa novim domaćim igračima. Samo zahvaljujući njima i njihovim naporima još uvijek imamo realne šanse i narednu sezonu gledati rukometne utakmice u premijer ligi u našem Bugojnu.

Igrati u premijer ligi BiH znači da moramo imati veliki roster igrača i nažalost nekada to nije moguće učiniti samo sa domaćim igračima. Poznato vam je da smo kao uprava pokrenuli omladinsku školu rukometa nakon duže stanke i da trenutno imamo oko 60 dječaka koji će kroz određeni vremenski period biti nositelji igre MRK Iskra. Nažalost dogodilo nam se da nismo imali kontinuitet u stvaranju mladih igrača, ali se ta greška ispravlja.

Trenutna uprava jako puno napora ulaže u osiguravanje osnovnih sredstava za rad kluba kao što su plaće igračima, hranarina, stanarina, prijevoz, obaveze prema rukometnom savezu itd. Zbog nedostatka publike u dvorani mi godišnje gubimo cca 30 000 KM. Zbog kašnjenja isplate od strane općine Bugojno kao jednog od najvećih sponzora kluba uvijetovanih izbornim procesom i formiranjem vijeća kao i usvajanjem buđeta kasnimo sa isplatama plaća, hranarine, stanarine.

U ovakvim uvijetima zaista nije lako raditi i ne tražimo opravdanje jer smo svjesni okruženja u kojem živimo, ali tražimo minimum sportske korektnosti i razumijevanja i podršku građana Bugojna kako bismo ovaj proces koji je započet nastavili i okončali na zadovoljstvo svih Bugojanki i Bugojanaca.

Također moramo shvatiti da je poraz sastavni dio igre i sportskog natjecanja i da se nakon poraza moramo podignuti još jači i bolji. Bilo bi dobro da nas podrže svi oni koji vole klub jer u najtežim vremenima poznaju se junaci. Ako želimo biti veliki klub, a MRK Iskra to jest, onda malo trebamo učiti od najboljih i ugledati se na najbolje. Pogledajte samo izvještaje drugih klubova i njihovih lokalnih portača nakon poraza.

Još jednom koristimo priliku da se zahvalimo svima onima koji nas prate na strpljenju i nesebičnoj ljubavi prema klubu koja se poznaje sa podrškom i kada je najteže.

UO MRK ISKRA

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o