Unutarstranačka tribina SBB-a u Travniku: Nećemo odustati od programa nacionalnog jedinstva i ekonomskog patriotizma

# https://www.zekataxi.com/

Delegacija SBB, predvođena predsjednikom gosp. Fahrudinom Radončićem, posjetila je preduzeće BNT-TMH. U delegaciji su još bili i Almir Švago, predsjednik KO SBB SBK te federalni Ministar industrije Nermin Đindić.

– Znat ću da stabiliziram prilike u BiH, poboljšam unutarbošnjačke odnose, razvijem međunacionalni dijalog, osnažim Bosnu i Hercegovinu i povedem je evropskim putem zajedno s našim narodom koji to zaslužuje – rekao je, između ostalog, Fahrudin Radončić na unutarstranačkom savjetovanju u Travniku.

Radončić je, također, upozorio da u vremenima globalnih ekonomskih ratova, političkih potresa u svijetu i regionu, Bošnjake više ne može voditi anahrona politika samoizolacije, konflikata i jačanja radikalizma bilo koje vrste.

– Kao što vidite, SDA gotovo i ne spominje Milorada Dodika, Dragana Čovića, Mladena Ivanića, SNSD, HDZ ili DF, SDP, BPS, PDA i druge stranke. Jedina meta su im Fahrudin Radončić i SBB, zato što su svjesni da su Radončić i SBB budući izborni pobjednici i veliki tim uspješnih ljudi koji će zemlju odvesti u NATO, EU i odvojiti je od kolonijalnog statusa u kakav je gura postojeći režim – rekao je Radončič.

Uz njega, u punoj dvorani Centra za kulturu obratili su se i Tarik Šečić, Elmedin Kanafija, Faika Mujanović i Samir Zuparević, funkcioneri i kandidati SBB-a na predstojećim izborima.

avaz.ba

https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponuda_tehnike/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o