Udruženje Slatki svijet Bugojno učestvovalo u akciji zasadnje sadnica u sklopu projekta “Million sadnica za jedan dan!”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Danas 20.10.2018. Udruženje Slatki svijet Bugojno učestvovalo je na akciji zasadnje sadnica u sklopu sa organizacijom “Let's do it”.
Million sadnica za jedan dan! 🌱Ovim putem se želimo zahvaliti svim volonterima koji su danas bili pristuni (sa prostora Srednjobosanskog kantona) i koji su pomogli prilikom rada, također, veliko hvala Šumariji Bugojno za doprinos, kao i svim ostalima koji su danas bili prisutni.

Napominjemo da su naši najmlađi također učestvovali u akciji te po ko zna koji put pokazali kako njima dijabetes nije prepreka ni u čemu.

Također koristimo priliku da se zahvalimo i portalu Bugojno Danas koji nas nikada nije odbio kada su u pitanje objave o našim aktivnostima i slično. Sve ove sitnice su zapravo pokazatelj da dobri ljudi još uvijek postoje!

Do idućeg puta, lijep pozdrav 🙂

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o