Udruženje Pomozi.ba u Travniku otvara Radnju dobre volje za socijalno ugrožene

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/

Radnja je za kupovinu otvorena petkom, a ostalim radnim danima će se vršiti prijem i sortiranje robe

U sklopu Restorana dobre volje, Udruženje Pomozi.ba otvara i prvu Radnju dobre volje u Travniku.

Radnja počinje sa radom 17. jula i za posjetitelje će biti otvorena svakog petka od 10 do 18 sati. Poput one u Sarajevu, Radnja ima za cilj pomoć socijalno ugroženim kategorijama društva, a karakteriše je poseban sistem prodaje. Svi koji žele mogu donirati novu ili dobro očuvanu polovnu odjeću, obuću, igračke i druge stvari koje ne koriste, a koje će biti u prodaji u Radnji dobre volje po simboličnim cijenama.

Od novca prikupljenog prodajom doniranih stvari Udruženje Pomozi.ba će kupovati osnovne potrepštine socijalno ugroženim ljudima i namirnice koje će kuhari u Restoranu dobre volje koristiti za pripremu obroka starijim, oboljelim i drugim osobama u potrebi.

Radnja je za kupovinu otvorena petkom, a ostalim radnim danima će se vršiti prijem i sortiranje robe.

– Dio doniranih stvari direktno ide socijalno ugroženim osobama i porodicama, dok drugi dio ide u prodaju. U našoj prodavnici svako može naći sebi nešto lijepo i korisno po simboličnim cijenama, a kupovinom činimo dobro djelo i direktno pomažemo ljudima kojima je potrebna naša podrška – naveli su iz Udruženja Pomozi.ba.

Radnja dobre volje se nalazi na adresi Školska bb, a pored Travnika i Sarajeva, ovakvu prodavnicu uskoro će dobiti i stanovnici Bihaća.

Ukoliko zelite da i Vi donirate nesto za radnju “Dobre Volje ” u Bugojnu mozete se javiti na brojeve tel :
061 437 520 (viber) ili 030 253 628 .

depo

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/