Udruženje “DONNA” iz Bugojna u utorak obilježava Dan roza vrpce pod sloganom ‘Nismo same imamo Vas’

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Nismo same, imamo Vas !

Poziv građanima:

Pridružite se obilježavanju dana ružičaste vrpce !

Obilježavanje i dijeljenje roza vrpci je i globalni pokušaj da se poveća svijest o raku dojke i podsjeti žene, ali i muškarce, o važnosti ranog otkrivanja. Ružičasta vrpca postala je simbol diljem svijeta za rak dojke i mjesec oktobar borbe protiv raka dojke. Ružičasta vrpca podsjeća na važnost ranog otkrivanja raka dojke i znak je sudjelovanja, solidarnosti i potpore svim oboljelima od ove opake bolesti.

Udruženje “DONNA” obilježit će Dan roza vrpce pod sloganom ‘Nismo same imamo Vas’ dana 24.10.2017. godine od 12 sati u Sultan Ahmedovoj ulici sa ciljem podizanja svijesti o važnosti ranog otkrivanja raka dojke, animiranju žena, podizanju svijesti o redovitim pregledima i značaju pravovremenog otkrivanja bolesti.

Obilježavanje i dijeljenje roza vrpci je i globalni pokušaj da se poveća svijest o raku dojke i podsjeti žene, ali i muškarce, o važnosti ranog otkrivanja. Prevencija je ključna u borbi protiv raka dojke, jer rak dojke ima visok postotak izlječenja ukoliko se otkrije u početnom stadiju.

Pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže!

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/