Udruženje Đerđef prezadovoljno operacijom Amela Kmetaša!

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Nakon što je 20.05. u Tuzli uspješna donirala burbeg svom suprugu Amelu Kmetašu, Amela Kmetaš vratila se u svoje Bugojno u prisustvu predsjednice Udruženja Đerđef Bugojno Šide Kalbić.

Đerđef je i pokrenuo akciju pomoći za Amela, a predsjednica Šida Kalbić prilikom razgovora za naš portal nije krila oduševljenje što je sve proteklo na najbolji mogući način.

Poštovani prijatelji želim da vas obavjestim da me Amela Kmetaš 01.06. nazvala i kazala da ona poslije teške transplatacije i spašavanja života svom suprugu dolazi kući. Operacija je urađena uspješno u našoj Tuzli i ja bi zamolila sve naše prijatelje koji mogu da nekom daju bubreg da ne idu u inostranstvo i da se tamo ne daju mnoga sredstva jer naša Tuzla i naši dobri ljekari su pokazali ovaj uspjeh u slučaju našeg Amela Kmetaša, ali i Asmire Spahić.

Zašto ići u Francusku, Zagreb i sl. kada to možemo u našoj Bosni. Ja želim da se zahvalim svim prijateljima koji su Amelu pomogli na bilo koji način i podržali naše udruženje, jer bez mog udruženja se nebi znalo za Amelov slučaj. Djeca su nas dočekala sa suzama u očima, majka je stigla, a iduće sedmice dolazi i naš Amel i što je najbitnije sve je uredu. Sada će Amelu biti potrebna terapija za narednu godinu dana i kada on dođe znati ćemo koju terapiju troši. Veliki pozdrav hrabrim ljekarima u Tuzli i osoblju za koje imamo sve pohvale, kazala je predsjednica Kalbić.

{gallery}/photo/vijesti/djerdjef_kmetas{/gallery}

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/