U srijedu u Bugojnu otvorenje Mio Bambino, prodavnice dječijih igračaka i baby opreme

Poštovani prijatelji,

pozivamo vas na otvorenje Mio Bambino prodavnice dječijih igračka i baby opreme najboljih svjetskih brendova. Prodavnica će biti otvorena u srijedu, 23. decembra u 10 sati, a nalazi se na adresi Kulina Bana 10 u sklopu hotela Villa Grande u Bugojnu.

U Mio Bambino možete pronaći drvene igračke najboljeg svjetskog brenda u ovom segmentu Le Toy Van, mišići i zeke u preslatkim kutijama šibica brenda Maileg, plišance zeke, mede i jelene američkog brenda Jellycat. Iz Italije, ravno na police Mio Bambino prodavnice u Bugojnu stiže preslatka oprema brenda Nanan. Foteljice, krevetići, klackalice, okviri za slike i još puno toga s potpisom Puccio medvjedića.

Budući da je zima, djeca nisu u mogućnosti provoditi dovoljno vremena na otvorenom, u Mio Bambino možete kupiti i Jupidu drvene kućne tobogane uz koje će mališani uživati satima. Za one nešto starije, raspitajte se o fantastičnom Claris the Mouse setu knjiga o mišici Claris i njenim ilustrovanim avanturama u Parizu ili francuskoj rivijeri. Ekskluzivno za BiH, Mio Bambino prodavnica nudi i najslađe autiće za djecu branda Baghera. Imaju mekane točkove za tihu vožnju po kući ili stanu, a mogu da se voze i vani.

Za nekoliko dana u Mio Bambino stižu i preslatki proizvodi brenda Jabadabadu od kojih izdvajamo drvene voziće, garaže, kolica za sladolede i brojne druge setove za dječake i djevojčice.

Vrijeme je praznika i darivanja, a najslađe praznične poklone ćete pronaći upravo u Mio Bambino. One koje najviše volite i grlite obradujte najslađim kvalitetnim igračkama i opremom u kojoj će uz djecu sigurno uživati i roditelji.

Dostupan je i web shop na adresi www.miobambino.ba, dostavljamo brzom poštom u sve gradove u BiH pa već sada u proizvodima iz naše ponude uživaju mala raja i njihovi roditelji u Sarajevu, Zenici, Tuzli, Travniku, Banjaluci, Mostaru, Trebinju i drugim gradovima u BiH.

Posjetite čarobno mjesta i za praznike obradujte one koje najviše volite i grlite. Dobrodošli u Mio Bambino prodavnicu.

Pridržavanje sigurnosnih epidemioloških mjera, nošenje maski, obavezno.

Vidimo se u srijedu od 10 sati.