U posjeti NK Metalleghe-BSI boravili predstavnici Nogometnog Saveza FBiH

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

U posjeti klubu Metalleghe-BSI boravili su predstavnici Nogometnog Saveza FBiH, generalni seketar Eldin Baković i predsjednik Takmičarske komisije Naim Basara.

Povod je bio infrastrukturni segment licenciranja za narednu prvoligašku sezonu. Sa aktualnim stanjem stadiona Mračaj, te planovima za izgradnju novog stadiona goste je upoznao načelnik Općine Edin Hozan. Načelnik Hozan je istakao da će u 2020. godini konačno krenuti realizacija dugogodišnje ideje o izgradnji modernog i funkcionalnog stadiona na Mračaju.Tokom ljetnje prvenstvene pauze može se očekivati izgradnja nove travnate podloge a potom i fazna izgradnja tribinskih prostora sa potrebnim sadržajima u skladu sa normama Nogometnog Saveza BiH.

Predsjednik Kluba Zoran Dekić je tom prilikom naglasio da će ulaganje u sportsku infrastrukturu u Jajcu donijeti značajan iskorak u omasovljenju sporta u općini, te biti dodatni impuls Klubu za realizaciju zacrtanih sportskih ciljeva u narednim sezonama.

Gosti iz NS FBiH istakli su zadovoljstvo prezentiranim informacijama obećavši podršku svim razvojnim projektima koji će se dešavati u Jajcu.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o