U Iskri misle na mlade: Armin Bešagić potpisao profesionalni ugovor

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Nakon što se o njegovim sjajnim partijama pisalo u medijima širom naše zemlje za jednog najtalentovanijih juniora NK Iskra Armina Bešagića vrlo brzo stiglo je vrijedno priznanje. Naime, Arminu koji je u prošloj sezoni bio član Akademije FK Sarajevo, čelnici Iskre ponudili su profesionalni ugovor sa prvim timom.

Nakon konsultacija sa mojim ocem, odlučio sam da potpišem ugovor sa prvim timom na godinu dana. Nastaviti ću igrati za juniore, ali igrat ću i za prvi tim, kazao je Bešagić.

Potez čelnika Iskre sigurno će obradovati sve članove omladinskih selekcija u klubu s obzirom da su u ranijem periodu svi oni nakon što izgube pravo igranja za mlade selekcije i napuštali klub. Na njihova mjesto dolazili su brojni isluženi igrači iz cijele države, kojima je Iskra bila samo prolazna stanica, a naravno najviše je ispaštao klub čiji su rezultati u posljednjih nekoliko godina zaista mizerni. Osvajanje juniorskog kupa NS SBK/KSB te potpisivanje ugovor sa talentovanim Bešagićem dokaz su da na Jakliću konačno pušu pozitivni vjetrovi a sve za dobrobit cijelog grada, posebno navijača koji su na Jakliću zaželjeli dobrog nogometa i duela sa Željom, Sarajevom, Čelikom, Veležom, Slobodom, Borcem…

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/