U Hrvatskom domu u Bugojnu održana redovna Izborna skupština Temeljnog ogranka Grad HDZ BiH Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.bugojno-danas.info/od-1-oktobra-obuka-za-cnc-programera-operatora-u-srednjobosanskom-kantonu

U ponedjeljak, 27.svibnja 2019.godine u Hrvatskom domu u Bugojnu održana redovita Izborna skupština Temeljnog ogranka Grad HDZ BiH Bugojno. Nazočnima su se obratili Igor Vrljić, Miroslav Zelić i Greta Kuna, prezentirajući dosadašnji rad i planove HDZ BiH Bugojno u lokalnoj zajednici.

Izborna procedura je provedena sukladno Statutu, Poslovniku i dnevnom redu, izabrani su novi članovi temeljnog ogranka Grad: Martin Dankić, Greta Kuna, Sanela Kolovrat, Zdenko Antunović, Josipa Matić, Antea Žarković i Sanja Ivić koji će na svojoj prvoj, konstituirajućoj sjednici izabrati predsjednika.

Na kraju Skupštine predsjednik OO HDZ BiH Bugojno je pozvao sve nazočne da sudjeluju u radu Izborne skupštine općinske organizacije koja će se održati 15. lipnja 2019. godine u Hrvatskom domu u Bugojnu.

https://www.facebook.com/livnobus/ https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/