U Bugojnu svečano otvoren Telemach korisnički centar

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezadom_-2/

Kompanija Telemach nastavlja širiti mrežu poslovnica koje su na usluzi građanima  Bosne i Hercegovine.  U centralnoj urbanoj zoni u Bugojnu, na adresi Kulina Bana broj 14, danas je svečano otvoren 24. po redu Telemach korisnički centarkoji novim korisnicima nudi mogućnost zasnivanja pretplatničkog odnosa za sve usluge, postojećim korisnicima izmirivanje dugovanja bez naknade, teomogućavadirektno testiranje savremenih servisa na prezentacijskim pultovima.

„Poslovnica je moderno opremljena sa prijatnim ambijentom i atmosferom u kojoj se primjenjuje koncept neposredne komunikacije sa korisnicima. Građanima Bugojna pružena je prilika da se na jednom mjestu upoznaju sa najkvalitetnijim telekomunikacijskim uslugama u BiH. Također, mogu da koriste napredne usluge Telemach-a kao što su Duo i Trio Grande paketi, UniFi mreža, D3GO, Unifon, TV unazad i KlubZona. Pozivamo Bugojance da nas posjete, ali i uvjere se u kvalitet naših usluga“ – kazao je Kenan Đonko, CMO Telemach kompanije.

Telemach je u Bosni i Hercegovini prisutan u 40-tak općina i gradova i do sada je otvorio 24 poslovnica. U razvoj postojeće infrastrukture Telemach je do sada investirao 110.000.000 EURA, a svake naredne godine u razvoj iste dodatno ulaže 15.000.000  EURA.

Na usavršavanju servisa,usluga, kao i odnosu prema korisnicima u kompaniji Telemach trenutno radi preko 500 osoba, te još dodatno oko 300 uposlenika u domaćim partnerskim kompanijama koje rade na izgradnji, održavanju, priključivanju usluga, prodaji i marketingu.

Saopćenje, Telemach otvorio korisnički centar u Bugojnu Saopćenje, Telemach otvorio korisnički centar u Bugojnu1 Telemach Bugojno 3

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/