U Bugojnu otvorena benzinska pumpa ABA: Vlasnik donirao 4.000 KM za dva bugojanska udruženja

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Na magistralnom putu M-16, na istočnom ulazu u Bugojno, iz pravca Novog Travnika svečano je otvorena benzinska pumpa “ABA”.

Bugojno je dobilo jednu reprezentativnu benzinsku pumpu sa kafeterijom i autopraonicom na samom ulazu u grad.

Benzinsku pumpu svečano je otvorio vlasnik Adnan Baltić i načelnik Bugojna Hasan Ajkunić koji je istakao da je ovo najljepši ulaz u Bugojno. Ašere i dovu je proučio Edin ef. Kukić, glavni imam Sultan Ahmedove džamije Bugojno.

Vlasnik benzinske pumpe, Adnan Baltić nakon svečanog presijecanja vrpce, uručio je donaciju u iznosu od 4000 KM bugojanskim udruženjima “Leptir” i “Slatki svijet” po 2000 KM.

Moderan objekat korisnicima usluga, osim visokokvalitetnih goriva, nuditi širok asortiman proizvoda za motorna vozila. Ova lokacija je idealna za sve koji dolaze u ovaj grad.

Koncept rada benzinskih pumpi ABA je da korisnicima svojih usluga nude najbolje, pa će osim visokokvalitetnih naftnih derivata i plina za vozila, ponuditi i plin za domaćinstva, ali i trgovinu, te modernu autopraonicu.

Prvih 100 kupaca je dobilo besplatno 20 KM goriva dok je prvi kupac osvojio pun rezervoar u svog Golfa 2.

Radno vrijeme benzinske pumpe ABA Bugojno je NON-STOP.

Bugojno-danas.info

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://aspremium.olx.ba/