U Bugojnu će se igrati liga za prvaka, osjetit će sve trgovine, hoteli, moteli, koliko novca će doći u Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Veliki uspjeh jučer su napravile igračice ŽNK Iskra Bugojno u Sarajevu odigravši neriješeno 0:0 sa višestrukim prvakom Premijer lige BiH za žene SFK Sarajevo 2000.

Već u nedjelju nas očekuje derbi sezone na Jakliću u 13 sati gdje će se sastati opet ŽNK Iskra i SFK Sarajevo 2000. Ulaz besplatan.

Plave dame će ići na sve ili ništa te će uraditi sve da na Jakliću ostanu 3 boda te se tako Iskra učvrsti na vrhu tabele ispred ekipe SFK Sarajevo 2000 koja je 15 puta uzastopno osvojila Premijer ligu BiH za žene.

Jedno je sigurno, ukoliko Iskra ostvari pobjedu u Bugojno dolazi Evropa i evropski timovi iz Lige prvaka što će značiti da će sve trgovine, hoteli, moteli osjetiti koliko novca će doći u Bugojno s obzirom da je u pitanju najviši rang takmičenja kada je u pitanju klupski fudbal.

Naše Bugojanke zaslužuju veliku podršku lokalne zajednice jer su jučerašnjim podvigom u Sarajevu pokazale i dokazale da su broj 1 što se tiče bugojanskog sporta trenutno.

U nedjelju svi na Jaklić u 13 sati, podržimo naše djevojke do historijske pobjede.

Također, u subotu nas u KSC-u Bugojno očekuje veliki malonogometni derby u sklopu 2. kola Prve Futsall lige FBiH u malom nogometu gdje se sastaju MNK Iskra Vrbas i MNK Sloga Gornji Vakuf-Uskoplje. Utakmica počinje u 15:30 u sportskoj dvorani KSC-a Bugojno. Dođite i podržite MNK Iskra Vrbas. Ulaz 2 KM.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o