Tri dječaka KK Basket Time Bugojno oduševila svojom igrom na Međunarodnom turniru u Novoj Topoli

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezaljeto/

Jučer su tri dječaka KK Basket Time iz Bugojna učestvovala na Međunarodnom turniru u Novoj Topoli na dvojnoj licenci za KK Star Fojnica i svojom majstorskom igrom doveli zajedno sa svojim drugarima do prvog mjesta male Fojničane.

Teo Skenderović, Karlo Kelava i Amar Mulaosmanović tri viteza iz KK Basket Time osvajaju simpatije i divljenje svih prisutnih na košarkašim utakmicama i turnirima.

Teo Skenderović je proglašen za najboljeg igrača i play makera na već pomenutom turniru, te mu je uručena diploma i Zlatni Pehar. Dok su Karlo i Amar svojom fantastičnom igrom i tehnikom pratili ga u stopu.

Mogu samo reći da ovaj naš trojac jučer je pravo umijeće pokazao odigravši četri utakmice u Novoj Topoli. Svaki od njih je naizmjenično tresao protivnički koš, dok je Teo Skenderović samo u jednoj četvrtini protiv Prjedora 12 puta ubacio loptu u obruč. Na kraju smo prestali brojati njegove koševe i uživali u njihovim majstorijama i egzibicijama. Hvala Treneru Vladi Todoroviću iz KK Top Basket Nova Topola na gostoprimstvu, hvala treneru Samiru Kučuku na suradnji između naša dva kluba za čije boje su branili naša tri dječaka i na ovom turniru prijateljstva. KK BASKET TIME I KK STAR FOJNICA krasi jedno predivno prijateljstvo, uzajamno povjerenje i druženje djece. – kazala je trenerica KK Basket Time Bugojno Jasna Behara.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o