Treća samostalna izložba fotografija Gorana Bisića  pod nazivom ‘O ljudima’

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Pozivamo Vas na treću samostalnu izložbu fotografija Gorana Bisića  pod nazivom

‘O ljudima’

Svečano otvorenje izložbe održat će se 1.9.2017.
u umjetničkoj galeriji KSC-a Bugojno, u 20 sati.

O projektu:

Ovo je priča o ljudima ispričana ljudima, odnosno govorom ljudskih tijela. Fotografije u ovoj priči su pojednostavljene do grafičkog nivoa, predstavljene kroz crne i bijele plohe na kojima su glavni akteri slučajni prolaznici, čije ponašanje percipiramo njihovim siluetama.

Siluete ljudskih tijela, u vizualnoj interakciji prema drugim tijelima, oblicima i površinama pričaju dinamičnu priču o ljudima, njihovim navikama, odnosima, emocijama… Svi ti zabilježeni trenuci su spontani i kao takvi na isti način neponovljivi.

Izložena serija fotografija nastala je u periodu od pet godina pod motom: “snimam lokalno, pričam globalno”, tako da su sve fotografije snimljene u Dubrovniku na istoj lokaciji (Komarda – Porporela), a progovara općerazumljivim globalnim jezikom – jezikom tijela. Kraj serije se još uvijek ne nazire…

Izložba se može razgledati do 9.9.2017.
svakim radnim danom od 8 do 15 sati.

O autoru:
Goran Bisić, rođen je u Tuzli (BiH) 1977. godine, a od 2003. živi i radi u Dubrovniku. Po struci je audio i video tehničar. Fotografija mu je hobi i od 2007. većinu svog slobodnog vremena provodi baveći se njome. Do sada je sudjelovao na 30-ak skupnih izložbi u regiji, a prije 4 godine je realizirao i svoju prvu samostalnu izložbu “Druga strana svjetla”.

Više o autoru:
> www.instagram.com/goran_bisic/
> goranbisic.wordpress.com

Sponzori izložbe:
KSC Bugojno & Riky´s bar Bugojno

Grafičko oblikovanje plakata:
Jure Vukadin

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/