Tragedija u Gornjem Vakufu-Uskoplju! Iz Vrbasa izvučeno beživotno tijelo

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Prava drama se danas odvijala u popodnevnim satima na obalama Vrbasa u Gornjem Vakufu-Uskoplju. Pripadnici Gorske službe spašavanja, policije i vatrogasaca su zajedničkim snagama pokušavali pronaći i izvući tijelo starije gospođe iz rijeke Vrbasa.

Oko 18 sati u rijeci Vrbas u mjestu Pajić Polje, Općina Gornji Vakuf-Uskoplje pronađeno je beživotno tijelo ženske osobe inicijala S.D. rođena 1949. iz Gornjeg Vakufa-Uskoplja. Službenici policije u saradnji sa nadležnim kantonalnim tužilaštvom vrše uviđajne radnje, te rade na prikupljanju i provjeri informacija koje se dovode u vezu sa navedenim događajem“, za portal Bugojno-danas.info ove informacije potvrdio je glasnogovornik MUP-a SBK Hasan Hodžić.

Kako saznajemo u policijsku stanicu Gornji Vakuf-Uskoplje u 15:35 je prijavljeno da je viđeno tijelo osobe u rijeci Vrbas koja ne daje znake života. Odmah po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta su izašli službenici policije i drugih spasilačkih službi, civilna zaštita, vatrogasci i gorska služba spašavanja.

Bugojno-danas.info

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'