TEŠKI ZLOČIN U LIVNU: Ubio majku i nevjestu te ranio brata

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.facebook.com/livnobus/

U livanjskom selu Veliki Kablići u porodici Niče dogodilo, sinoć se desilo trostruko ubistvo.

Kako “Avazov” portal saznaje osoba inicijala A.N. ubila je dvije osobe, majku i nevjestu te teže ranila brata koji je na putu do bolnice u Splitu preminuo. Osumnjičeni se nalazi u bijegu i za njim se traga.

Glasnogovornik MUP-a K.10, Ivica Vrdoljak, kazao je za “Avazov” portal da dojavu o dvostrukom ubistvu i ranjavanju treće osobe u livanjskom naselju Veliki Kablići su dobili su sinoć.

– Teško ranjena i krvava osoba inicijala M.N,rođen 1969.godine u Livnu je došla do susjede koja je nazvala policiju. Po izlasku na lice mjesta policije i hitne službe Doma zdravlja Livno ranjeni M.N, je prevezen u Kantonalnu bolnicu gdje mu je ukazana pomoć, a potom transportiran prema splitskoj bolnici Firule, ali je na putu do bolnice oko 1.20 sati preminuo – kazao je Vrdoljak.

Prema njegovim riječima, kada su ušli u kuću u kojoj se desila tragedija policija, istražitelji i medicinsko osoblje su pronašli u žensku osobu inicijala S. N. rođenu 1971. godine u Šibeniku, nastanjenu u Livnu za koju je dežurni liječnik samo mogao konstatirati da je mrtva.

– Na spratu porodične kuće pronađena je druga ženska osoba inicijala L. N. rođena 1949. godine u Livnu gdje je i nastanjena, za koju je također konstatirano da je mrtva od posljedica ranjavanja. Uviđaj je počeo sinoć i još traje, a policija je osigurala mjesto zločina dok se za osumnjičenim još traga – dodaje Vrdoljak.

avaz.ba

https://www.bugojno-danas.info/od-1-oktobra-obuka-za-cnc-programera-operatora-u-srednjobosanskom-kantonu https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/vikend-akcija/