Telemach u Novu godinu ulazi sa novim kanalima

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Novi kanali ekskluzivnog i raznovrsnog sadržaja na svim platformama Telemach televizije

Kompanija Telemach i u 2016.g. nastavlja sa kontinuiranim unapređenjem programskih šema. S tim u vezi, korisnici Telemach-a su nedavno dobili eksluzivne kanale kao što su: edukativno-dokumentarni kanal BC Earth u HD rezoluciji, popularni dječiji kanal za predškolski uzrast Nick Junior, prvi kanal koji iz stručnog ugla gledateljima donosi teme iz oblasti zdravlja, ishrane, roditeljstva, s ciljem edukacije gledalaca o medicini, Medical Channel i kanali Happy Parovi1 i 2.

S velikim zadovoljstvom obavještavaju se svi ljubitelji kvalitetnog domaćeg programa da grupacija Telemach, uskoro u programsku  šemu uvrštava i kanale iz produkcije  TV Hayat, kao što su Hayatovci i Hayat HD. Takođe, ljubitelje kvalitetnih filmova obradovat će i vijest da se uvodi novi domaći filmski kanal, Cinema TV.

Unatoč našim zalaganjima za distribuciju kanala na svim Telemach platformama, ugovor s kompanijom za distribuciju ARENA SPORT kanala , HD WIN , nije produžen i ističe krajem 2015. godine , te ARENA SPORT kanali više neće biti dio programskih shema za  M & H Company, BHB , VELNET , VKT , HS i HKB . Što se sportskog sadržaja tiče , SPORT KLUB  kanali će i dalje biti dostupni u programskoj šemi Telemach-a. Kompanija Telemah će o svakoj eventualnoj promjeni redovno obavještavati svoje vjerne korisnike.

Iz kompanije Telemach žele svim građanima BiH sretne predstojeće praznike uz osmijeh na svakom kanalu i praznično veselje u HD rezoluciji, te poručuju da će i dalje raditi na kontinuiranom obogaćivanju programskih šema i tokom naredne godine.

Kao poseban poklon, svim korisnicima Telemach digitalne televizije  promotivno su otključani svi TV kanali do 31. januara 2016. godine.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/