Telemach podijelio nekoliko stotina paketića djeci u BiH

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

U Mostaru, Zenici, Sarajevu i Kiseljaku, djeci bez roditeljskog staranja, bolesnoj djeci i djeci čiji roditelji ne mogu priuštiti novogodišnji paketić Telemach uručio nekoliko stotina novogodišnjih paketića

U povodu nastupajućih praznika, predstavnici kompanije „Telemach“ obišli su Hematoonkološki odjel Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, „Udruženje slijepihZenica“ ,udruženje roditelja osoba sa posebnim potrebama „Zvijezda“ u Zenici, djecu sa posebnim potrebama “Centar Duga” u Kiseljaku te ustanove „Sveta obitelj“ i „Sunce“ u Mostaru i tom prilikom podijelilinovogodišnjepaketiće najmlađim mališanima  pomenutih ustanova.

Tim kompanije “Telemach” je na ovaj način izmamio osmijehe na licima mališana te ih animirao da pjevaju, recituju, raduju se i uživaju u iznenađenjima koja smo im pripremili. Podsjećamo, predstavnici Telemach-a dijelili su novogodišnje paketiće i mališanima ispred sarajevske Katedrale, a u okviru pružanja podrške kompanije Telemach projektu „Banka koštane srži“.

-Podjelom paketića ispred Katedrale prije nekoliko sedmica započelismo novogodišnju tradicionalnu prazničnu turneju u okviru koje smo podjelili paketiće i djeci u Mostaru, Zenici, Kiseljaku i Sarajevu. Nastojat ćemo da i ubuduće budemo podrška lokalnoj zajednici i kroz ovaj vid direktne pomoći najosjetljivijoj populaciji u našem društvu –  rekao nam je Kenan Đonko direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga, kompanije Telemach.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/