Telemach od sada nudi pakete putem optike i rezidencijalnim korisnicima

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Ante Paradžik iz Mostara prvi korisnik FIBER paketa

Mostarac Ante Paradžik, prvi je korisnik najmodernije digitalne tehnologije koju je kompanija Telemach odnedavno uvrstila u ponudurezidencijalnim korisnicima. U pitanju je usluga FIBER POWER, novi korak u daljnjoj modernizaciji Telemach usluga, koja se pruža fiber optičkim kablom. Usluge pružene FIBER-om važe za najstabilnije, pouzdanije, brže, a pružaju brzinu interneta do 200 Mb/s. Kvalitet i stabilnost interneta, kako nam je rekao Ante, njegovom unuku koji pohađa Srednju Elektrotehničku školu u Mostaru bilisu presudni da se porodica Paradžik opredijeli za paket Telemach-a putem optike.

„Koristim usluge Telemach-a otkako je prisutan u Mostaru i mislim da sam jedan od prvih pretplatnika na području Mostara. Meni je, iskreno da vam kažem, bitna digitalna televizija i telefon, ali je zato internet bitan mom unuku srednjoškolcu Mariju Zovku. Kada je on saznao da Telemach ima mogućnost da putem optike pruža usluge, morao sam priključiti FIBER paket. Prezadovoljan sam uslugom, kvalitet se primjeti,a i unuk je češće kod mene“ – kazao je Ante Paradžik iz Mostara, koji je od Telemach-a, zbog toga što je prvi korisnik FIBER usluge, dobio i prigodan poklon, kao i 12 mjeseci HBO paket gratis.

O pružanju usluga preko optike uz pomoć koje korisnici bez obzira na broj korištenih aplikacija i servisa na jednom priključku neće imati odstupanja u kvaliteti, kao i FIBER paketima, više nam je rekao Kenan Đonko, CMO Telemach kompanije.

„Na optici se bez teškoća može gledati HD video na YouTube-u i paralelno na drugom računaru igrati online igra ili raditi, a lako  istodobno obaviti i učitavanje  fotografija. Fiber Power pruža maksimalnu snagu i važi za budućnost svih servisa jer putem FIBER-a korisnicima nudimo brzine i do 200 Mb/s. U FIBER paketima za sada moći će uživati građani Mostara, a kasnije i Sarajeva, jer širenju optičke infrastrukture planiramo za sada na tim područjima – istakao je Kenan Đonko, CMO Telemach Kompanije.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/