Taekwondo klub Bugojno učestvovao u Zagrebu na Jasteb openu i osvojio 9 medalja

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket

Svjetski taekwondo događaj održan je u nedjelju 25.11.2018. u Zagrebačkoj Areni u organizaciji Taekwondo kluba Jastreb. Turnir je održan pod nazivom 20. JUBILARNI JASTREB OPEN a okupio je 1011 takmičara iz 13 zemalja i 86 klubova. Poseban događaj bio je nastuo demo tima iz Kukiwona iz Koreje.

Taekwondo klub Bugojno učestvovao je sa 15 takmičara koji su osvojili ukupno 9 medalja, a u ukupnom plasamnu od 86 klubova zauzeli visoko 10. mjesto.

Velid Čusto i Harun Ljubunčić (3 pobjede) osvojili su zlatne medalje. Srebrne medalje osvojili su: Nidal Mašić, Faris Jusić i Amina Abdibegović. Bronzane medalje osvojili su: Leon Skenderović, Tarik Rašak, Merhunisa Softić i Alena Pavić. Treneri koji su vodili ekipu su: Amel Novalić i Nadin Sadiković, a vođa tima bio je Hamza Malbašić.

http://www.kasmir.ba/index.php/2019/04/23/duplo-snizenje-za-vikend-osvjezenje/ http://bit.ly/BingoVa254 https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/