Taekwondo klub Bugojno putuje u Zagreb na “Jastreb Open” takmičenje

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Da u Bugojnu postoje kolektivi koji otvaraju granice naše države svojim radom i promocijom sporta dokaz je Taekwondo klub Bugojno.

Samo što su se emocije malo smirile poslije nastupa ekipe na Balkanskom prvenstvu u Turskoj i radosti zbog izuzetnog dostignuća na tom prvenstvu gdje je naš sugrađanin se okitio titulom viceprvak Balkana, ovaj tim sutra putuje put Zagreba u susjednu nam Hrvatsku.

Šta čeka male borce ovoga vikenda u glavnom gradu Hrvatske pitali smo trenera Amela Novalića Novu?

“Ovaj vikend nastup će imati nešto mlađi roster kluba. Jastreb Open je takmičenje na kojem nas očekuje jako težak ispit i nadam se dosta borbi jer sam podatak da učestvuje preko 700 takmičara iz 60 klubova i 5 zemalja govori o ozbiljnosti i jačini takmičenja.
Nama je uvijek zadovoljstvo i motiv da se pojavimo na što jačem takmičenju. Cilj nam je jasan da se akoBogda vratimo bolji nego što odemo u Zagreb, a o rezultatima ćemo drugom prilikom.” – istakao je za Bugojno-Danas.info Amel Novalić Nova

Poslije ovoga svega,nama ostaje samo da poželimo sreću ovoj sjajnoj djeci koji su promotori sporta i zdravog života na sljedećem nastupu, a klubu da nastavi sa širenjem pozitivnih priča u našem gradu, državi kao i prezentiranju nas diljem svijeta.

Sretno!!!


http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o