Prodaju se placevi na Rostovu kod Bugojna

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Svjetski prvak u biciklizmu kupio plac na Rostovu, Austrijanci sve više zainteresovani za Rostovo.

Da je Rostovo sve više popularnije za investitore uvjerio nas je Bugojanac Sead Bašić, vlasnik Omladinskog hotela Rostovo koji je vlasnik većeg broja placeva upravo na Rostovu. Vlasnik je preko 30 placeva na veoma atraktivnim lokacijama u blizini Omladinskog hotela Rostovo.

Placevi su na prodaju, a ove godine su 2 placa kupile dvije veoma zanimljive osobe.

Plac broj 3 sa prostornog plana Općine Bugojno u maju ove godine je kupio Nijemac Bert Dietz iz Leipziga koji je bio svjetski prva u biciklističkim utrkama prije nešto više od 20 godina. Sada je trener u biciklizmu i biznismen koji živi u Austriji gdje ima fabriku bicikala a u Slovačkoj se fabrika zove po njegovom imenu.

Plac broj 5 je kupio Karl Iszovics iz Austrije, Steyer koji je inžinjer i kontrolor na bušotinama i ispitivanje istih svjetskog ranga, oženjen indijkom. Bio mi je sada gost kao i Bert i prijatelj mu sa ženama 7 dana, oduševljeni su Rostovom“, kaže Sead za portal Bugojno-danas.info.

“Karl sa jednom porodicom dolazi krajem avgusta gdje ćemo razmatrati neke planove oko sporta i zdravstva na Rostovu koje ima potencijala za obje branše. Ispitivanja su pokazala još interesantnih stvari koje nisu za javnost dok se ne poredaju stvari kako treba”, ističe Sead za naš portal.

Nijemcima i Austrijancima je Rostovo veoma zanimljiva lokacija gdje jedni drugima preporučuju posjetu koja im se svidi na prvu te se odluče da kupe “komad” zemlje na prvo viđenje jer budu oduševljeni lokacijom i svježim zrakom.

U prilogu možete pogledajte idejno rješenje prostorne organizacije investitora Bašić Seada koji je vlasnik velikog broja placeva koje prodaje na veoma atraktivnoj lokaciji odmah uz cestu Bugojno-Novi Travnik.

Kontakt: 061 689 879 ili Viber 0043-699-109-142-12

Bugojno-danas.info


https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o