Svjetski filmski hitovi ponovo u KSC-u Bugojno, nagrađujemo 10 čitatelja

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

U četvrtak, 29.08.2019. godine u Pozorišnoj dvorani KSC Bugojno biće prikazana dva savremena filmska hita.

–          18,00 sati  – “Angry Birds 2” (animirani, sinhronizovan)

–         20,00 sati – “Bilo jednom… u Hollywoodu”

Portal Bugojno Danas vas nagrađuje sa po 5 ulaznica po jednom filmu. Sve što je potrebno jeste da u komentar na našoj Facebook stranici Bugojno Danas napišete komentar Angry Birds ili Bilo jednom u Holivudu, dakle, koji film želite gledati a mi ćemo u četvrtak 29.08.2019. u 14 sati objaviti imena dobitnika ulaznica 5 za jedan film 5 za drugi film.

Angry Birds 2

U filmu „Angry Birds 2“ rat, koji između ptica i prasića i dalje traje, iznenada je prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobijediti prijetnju koja im se približava. „Angry Birds 2“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije 

“Bilo jednom… u Holywoodu”

„Bilo jednom… u Holivudu“ prava je holivudska priča o jednom glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mjesto pod suncem u filmskoj industriji. Njihovo putovanje odvija se navrhuncu hipi Holivuda, davne 1969. godine u LA. 
Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Di Kaprio), bivša zvijezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Clif But (Bred Pit) u vreme zadnjih trzaja zlatnog Holivuda bore se zasvoj uspjeh u svijetskoj prijestonici filmske industrije koju više ne prepoznaju. Ali Rik ima popularnu komšinicu – Šeron Tate (Margo Robi).

Cijena ulaznice iznosi 4 KM po filmu.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/