Sve spremno za veliki humanitarni koncert za podršku Đerđefu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Sutra će u našem gradu, u restoranu Villa Grande Bugojno,  biti održan veliki humanitarni koncert za pomoć i podršku Udruženju Đerđef i našim teško oboljelim sugrađanima. Koncert će početi u 19 sati, a organizatori su spremili bogatu tombolu i tortu na prodaju. Ulaz je 5 KM, a očekuje se i bogat muzički program u kojem će nastupati Zehra Bajrektarević, Elvin Kadrić-Kadra, Mirza Rašak, Alem Dizdar, Selman Dizdar, Haris Hađić, KUD Romi Vitez, Intro Bend,  te gosti iznenađenja.

–          Poštovani prijatelji nadamo se da će te nam se odazvati u velikom broju u našem Villa Grandeu i možete vidjeti da je sve spremno. Imamo 600 sjedećih mjesta i svi ste dobro došli. Posebno pozivam bolesne članove i njihove porodice, te sve humane ljude  da vidimo koliko ste humani. Glavna nagrada  je peć za grijanje i četiri narodne nošnje te bogata tombola. Vidimo se ako Bog da sutra, kazala je predsjednica Đerđefa Šida Kalbić.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o