Susret kandidata za načelnika općine Bugojno Zdenka Antunovića sa Žanom Ćorić

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Susret kandidata za načelnika općine Bugojno Zdenka Antunovića sa Žanom Ćorić, savjetnicom s posebnim položajem za pitanja Hrvata u BiH u Državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Povodom obilježavanja svečanog početka radova na izgradnji šeste lamele Hrvatske bolnice „Dr. fra.

Mato Nikolić“ Nova Bila koji je upriličen dana 15.09.2016. godine, kandidat za načelnika općine Bugojno Zdenko Antunović imao je radni susret sa Žanom Ćorić, savjetnicom s posebnim položajem za pitanja Hrvata u BiH u Državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Gđa. Ćorić i gosp. Antunović kao članovi Odbora za gradnju ocijenili su da je za uspješnu realizaciju ovoga i svih drugih projekata strateškog značaja kojima potporu daje Vlada Republike Hrvatske osnovni preduvjet kvalitetna priprema projektne dokumentacije i provedba zakonske procedure.

Kandidat za načelnika općine Bugojno se posebno interesirao za projekt dogradnje Prve osnovne škole Bugojno koji ujedno obuhvaća i potrebnu adaptaciju Treće osnovne škole Bugojno, za koji je Državnom uredu upućen zahtjev za dodjelu sredstava za realizaciju istog, kako bi se podigla razina standarda u obrazovanju i koji će doprinijeti unapređenju kvalitete života Hrvata i svih naroda i građana u Bugojnu.

Gđa. Ćorić je potvrdila da je ovaj projekt prepoznat od strane Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske te da će za njegovu realizaciju biti osigurana sredstva po okončanju procedura pribavljanja potrebnih suglasnosti i dozvola od strane lokalnih vlasti općine Bugojno kako bi se što prije pristupilo realizaciji ovoga za općinu Bugojno značajnog projekta.

Bugojno, 16.09. 2016.

Predsjednik

OO HDZ BIH Bugojno

Igor Vrljić

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/