Stranka za BiH Kupres: Podržat ćemo Raštegorca Milana Komu (HDZ 1990) za načelnika Općine Kupres za bolji život svih Kuprešaka

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezadom_-2/

Dragi moji Kuprešaci! Ovom prilikom želim da se najiskrenije zahvalim svima Vama koji ste već dali svoj glas, na listi kojoj sam ja predvodnik. Mnogi su već glasali od Evrope do Amerike, i dali nam podršku, što me čini ponosnim. Naime, povratnička populacija općine Kupres je prepuštena sama sebi, ne bih trošio riječi i nabrajao razloge zašto je to tako, ali smo odlučili da pozovemo svu našu “Dijasporu”da se aktivnije uključe i u ovom petogodišnjem planu i programu svi koji mogu, a ima ih itekako mnogo, da investiraju na ove naše prostore, koje su nam ostavili naši predci.

Ovaj proces smo sačinili u nekoliko etapa o kojima ćemo Vas blagovremeno i na vrijeme obavještavati. Prvenstveno ćemo se boriti na zapošljavanju povratnika, povratu imena ulica, najveći naglasak ćemo dati o infrastrukturalnim problemima kako čaršije tako i mjesnih zajednica gdje žive povratnici.

Sve ovo možemo dragi moji Kuprešaci, samo uz Vašu pomoć, zato apelujem da se ozbiljno uključimo u akciju, iziđimo na glasanje, i Vašim glasom da ih promjenimo!!!

Predsjednik Stranke za BiH Kupres, Safet Pilić

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/