STK „Bugojno“ osvojio 7 medalja na Državnom prvenstvu u Foči

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

U organizaciji Stonoteniskog saveza BiH, i uz tehničku organizaciju STK „Perućica“, u Foči je protekle subote upriličeno Državno prvenstvo za mlađe kadete i mlađe kadetkinje.

STK „Bugojno“ nastupio je sa troje takmičara koji su osvojili sedam medalja, i to: jednu zlatnu, pet srebrenih i jednu bronzanu.

Merjem Mešan je u igri parova sa Enrom Subašić iz sarajevskog STK „Spin 2012“ osvojila zlato, u pojedinačnoj konkurenciji srebro, kao i u igri mješovitih parova, igrajući u paru sa Aljošom Grabljićem iz STK „Banja Luka“. Amar Dadić se iz Foče vratio sa dvije srebrene medalje, i to u pojedinčnoj konkurenciji i u parovima igrajući sa klupskim kolegom Sanjinom Manovićem. Uz srebro sa Dadićem u paru Sanjin Manović je na Državnom prvenstvu u Foči osvojio i bronzanu medalju u mješovitim parovima igrajući sa Kanitom Trako iz STK “ Vitez“.

Text:Osman Mešan/RTV Bugojno
Foto:RTV Bugojno

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'