Srednjobosanska Vlada o nabavci i ugradnji video nadzora po općinama kantona

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/
Vlada će, kako je predviđeno Dnevnim redom, raspravljati o davanju suglasnosti na pokretanje postupka za nabavku i ugradnju video nadzora po općinama Srednjobosanskog kantona…

Uz to, bit će riječi i o Nacrtu protokola o međusobnoj suradnji na prevenciji i zaštiti žrtava nasilja u obitelji u Srednjobosanskom kantonu (SBK). Vlada će raspravljati i o Prijedlogu odluke o usvajanju Programa raspodjele sredstava sa kriterijima za raspodjelu sredstava za sport u 2016. godini, raspodjeli sredstava za kulturu, o poticajima u poljoprivredi te razmatrati Informaciju o novonastaloj situaciji u vezi sa smještajem Policijske stanice u Novom Travniku.

Na Dnevnom redu je i davanje Suglasnosti za prestrukturiranje sredstava Proračuna za 2016. godinu, Suglasnosti za pokretanje postupka za izgradnju sportske dvorane u Osnovnoj školi “13. septembar” Jajce te o pokretanju postupka za nabavku i ugradnju video nadzora po općinama Srednjobosanskog kantona.

Kako smo prethodno i pisali, sve zgrade Policijskih stanica u Srednjobosanskom kantonu video nadzor će dobiti do kraja ove godine.

Sjednica Vlade SBK najavljena je za četvrtak, 11. februara.

drukciji.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/