Šečić napušta Iskru, dolaze li bolji dani?!

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nogometaši Iskre na zimsku pauzu u Drugoj ligi Federacije  grupa Zapad otišli sa prvog mjesta. Plavi sa Jaklića od prvog kola bili su najveći favorit za osvajanje prvog mjesta, a tako će biti i u drugom dijelu sezone.

Ipak, i pored jesenje titule svi koji imalo poznaju situaciju u klubu vrlo dobro znaju da ista nije nimalo dobra, čak naprotiv, klub je na veoma niskim granama a to najbolje govori i rang takmičenja u kojem se nekadašnji bugojanski gigant nalazi.

Iako zimska pauza traje, naš portal Bugojno-danas.info saznaje da na Jakliću nije mirno, čak naprotiv. Dok lopta miruje,  naš izvor blizak klubu nam otkriva da za Iskru po svemu sudeći dolaze bolji dani, što ovaj klub svakako i zaslužuje.

Navodno, klub će vrlo brzo napustiti dosadašnji predsjednik  UO-a kluba Nedžad Šečić, a  na čelo kluba spremni su doći ljudi koji Iskru žele vratiti na staze stare slave te uz pomoć grada vratiti nogometnu euforiju i navijače koji su oduvijek krasili ovaj klub.

Predsjednik Šečić javnosti u našem gradu ostao je poznat po tome što je sredinom prvog dijela sezone našem portalu zabranio izvještavanje sa utakmica Iskre, istakavši da je to učinio zbog toga što naš portal po njemu nije iznosio pravo stanje u kojem se klub nalazi. Iako je naš portal najvećih promotor NK Iskra, posebno mladih selekcija, Šečić je trenerima i igračima Iskre zabranio bilo kakvu komunikaciju sa našim portalom a preko svojih bliskih prijatelja našem portalu  upućivao je raznorazne prijetnje dokazujući zapravo o kakvoj se osobi radi.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/