SBK: Policajci i policajke dali svečanu izjavu

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/
Nakon završene osnovne policijske obuke za čin policajca na policijskoj akademiji, policajci i policajke su dali svečanu izjavu kojom su se obvezali da će poštivati Zakone ove zemlje i da će biti u službi zaštite sigurnosti građana i njihovih prava…

Ovim svečanim činom mladi policajci i policajke su postali dio policijske strukture Uprave policije MUP-a SBK Travnik i stupit će na dužnost u policijskim stanicama na području Srednjobosanskog kantona.

Davanju svečane izjave sudjelovali su Ministar unutarnjih poslova Feliks Vidović i Policijski komesar Sulejman Tukar.

Ministar Vidović u svom obraćanju mladim policajcima i policajkama, pored ostalog, rekao je da se od njih očekuje visoka profesionalnost na radnim mjestima i stalna edukacija, a posebno u kontekstu suvremenih sigurnosnih izazova kojima je izložen cijeli svijet, pa tako i Bosna i Hercegovina.

Policijski komesar također je čestitao mladim policajcima i policajkama, te ih upoznao sa prioritetnim zadacima koji će se postaviti pred njih u budućem radu i zatražio potpunu posvećenost u izvršavanju tih zadataka.

Ministar i policijski komesar su na kraju svečanosti novim policajcima i policajkama čestitali na datoj svečanoj izjavi i zaželjeli puno sreće u radu.

drukciji.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/