SBK: I proteklog vikenda policija pronašla marihuanu i speed

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/
Određena količina tvari, za koje se sumnja da su marihuana i speed, pronađena je u petak…

Kako je priopćeno iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanskog kantona (MUP SBK) u petak, 22. siječnja, u predvečernjim satima u nasleju Donje Putićevo, općina Travnik, službenici Odjela kriminalističke policije uz pomoć službenika Jedinice za podršku zaustavili su i kontrolirali vozilo marke Opel Vektra, registarskih oznaka J42-O-799, kojim je upravljao M.B. rođen 1987.godine iz Jajca.
Zbog sumnje da vozač posjeduje određena narkotička sredstva, pribavljen je nalog Općinskog suda Travnik, te je izvršen pretres vozila i vozača. Policija je pretresom pronašla određenu količinu tvari za koje se sumnja da su u pitanju marihuana i speed. Oduzeti su i upućeni na vještačenje, a službenici Krim policije su proveli kriminalističku obradu nad osumnjičenim. Po završetku obrade izvješće će dobiti i Tužiteljstvo SBK Travnik.

MUP je priopćio kako je proteklog vikenda zabilježeno 12 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, a dogodilo se i 27 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, a osam lakše ozlijeđeno.

Iz prometa je isključeno 16 vozila i 17 vozača motornih vozila, uručeno je 250 prometnih prekršajnih naloga, a mobilnim radarom evidentirano je 38 slučajeva prekoračenja dozvoljene brzine.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/