Sastanak predstavnika OO HDZ BiH Bugojno sa ministrom vanjskih poslova RH Gordanom Grlićem Radmanom

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Dana 20.10.2020 godine u Zagrebu održan je sastanak predstavnika Općinskog odbora HDZ BiH Bugojno s ministrom vanjskih poslova RH Gordanom Grlićem Radmanom i zastupnicom u saboru gos. Zdravkom Bušić.

Na sastanku se razgovaralo o projektima od značaja za život svih Bugojanaca s posebnim naglaskom na područje infrastrukture i kulture. S obzirom da ministar vanjskih poslova vuče obiteljske korijene iz Bugojna i čiji je otac Ante Grlić Radman bio veliki humanitarac, dobrotvor i ambasador Bugojna u svijetu, posebno mu je bilo drago čuti kakva je trenutna situacija u Bugojnu i kako Vlada RH i Ured za Hrvate izvan RH mogu pomoći poboljšati život svih Bugojanaca.

Predstavnici OO HDZ BiH Bugojno su prezentirali gospodarske mogućnosti Općine Bugojno, potencijale poljoprivredne, metalne i kožarske industrije te zamolili da se uz pomoć prekogranične suradnje i fondova EU  iznađu modaliteti kako bi se u narednom razdoblju potaknuo gospodarski rast Općine Bugojno. Dogovorena je i suradnja na nivou edukacije u pripremi projektne dokumentacije za fondove EU. S obzirom na uspješnost posjete ministar vanjskih poslova najavio je skori dolazak u Općinu Bugojno.

Predsjednik   Općinskog odbora HDZ BiH Bugojno   Igor Vrljić

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o