Saopštenje OO BOSS Bugojno

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Poštovani građani i članovi BOSS Bosanske Stranke Mirnes Ajanović,ovim putem vas želimo obavjestiti da je OO BOSS Bugojno na svojoj zadnjoj sjednici odlučila da po prvi put izađemo sa kandatom za načelnika općine Bugojno. Naš kandidat će biti mlada osoba koja se do sada nije bavila politikom.
Smatramo da političke partije koje trenutno vode općinu nisu ništa uradile za ovaj grad u zadnji 25 godina ,naprotiv od Bugojna su napravili kliničkoga mrtvaca, uništili privredu, ekonomiju, sport, kulturu i sve sto se dalo uništiti.

Ovim putem želimo da ih posjetimo da je Bugojno 1991 godine imalo 18 hiljada uposleni građana, a danas jedva 3000 hiljade uposlenih.
Zaista ne želimo slušati priče da je u Bugojnu i BiH, bio rat i da je za vrjeme agresije uništena privreda općine Bugojno.
Svi koji žive u ovome gradu vrlo dobro zanaju ko je poslje rata uništio i opljačkao firme u Bugojnu. Pošto smo jedini podržali ovu vladajuću većinu ovim putem želimo obavjestiti sve građane da tražimo od vladajuće većine da ode i vlast preda legalnim izbornim pobjednicima. BUDIMO OPOZICIJA AL’ JAKA.

Precjednik OO BOSS-a Bugojno
Safet Idrizbegović

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/