Saopštenje nezavisnog kandidata za načelnika Bugojna dr. Asmira Karadže

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Cijenjeni sugrađani, dragi prijatelji,

Iza nas je nešto više od mjesec dana druženja, kako online, na Facebooku, tako i u gradu, raznim tribinama, okupljanjima i događanjima.

Iza nas je kampanja. Trudio sam se, i ja vjerujem uspio, da vodim jednu kulturnu, odmjerenu kampanju, punu uvažavanja mojih protukandidata, bez vrijeđanja ikoga, samo skretajući pažnju na nagomilane probleme našeg grada, dajući vama prostora i priliku da sami zaključite čija je to krivica i koga pozvati na odgovornost.

Odgovorio sam na svako postavljeno pitanje, uvažio svaku kritiku ili prijedlog, te u potpunosti uključio vas, poštovani sugrađani, u ovaj bugojanski projekat.

Dao sam prostora i onima koji me podržavaju, ali i onima koji me kude da izraze svoje mišljenje, sve dok to mišljenje nije vrijeđalo druge.

Sve u svemu igrao sam fer.

U nedjelju su opći izbori. U nedjelju nemojte izaći da glasate, već da birate. Svjestan da je kampanja za načelnika ove godine bila jako uzbudljiva, da su mnogi od vas zbunjeni, te ni sami ne znaju kome da daju svoj glas, isto tako svjestan da su mnogi razočarani istupima nekih kandidata, ali i istupima javnosti protiv nekih drugih kandidata, imam obavezu da vas pozovem, ne da glasate za mene, već da glasate za budućnost vas i vaše djece.

U nedjelju upitajte sebe da li je ovo maksimum koji naš grad može da pruži, da li ste zadovoljni stanjem u kojem se nalazite, da li vidite budućnost za vašu djecu u našem gradu. Skladno odgovorima na ta pitanja i glasajte.

Imali ste priliku pratiti moju kampanju, razgovarati sa mnom na ulici, čak i nazvati telefonom, dogovoriti kafu…na koncu, imali ste priliku pogledati debatu na televiziji Bugojno, posjetiti skupove stranaka koje me podržavaju. JA SAM DAO SVOJ MAKSIMUM da vam pokažem ko sam, šta sam i šta nudim svome gradu. Pokazao sam da nisam neko ko po svaku cijenu želi komad vlasti, meni je hvala Bogu i sada dobro. Pokazao sam da ovo ne radim radi vlastite koristi, moja plata je veća od načelničke. Na kraju krajeva rekao sam da ću raditi i volonterski, ako mi dopuste da u bugojanskoj bolnici obavljam posao svoje struke.

U svom nastupu sam bio iskren, direktan i posvećen.

I nakon svega rečenog, spreman sam da dam ostavku na mjesto načelnika, ukoliko vi, građani Bugojna, ne budete zadovoljni mojim radom. Ja ne želim biti načelnik samo šačice ljudi, već načelnik svih 34.559 Bugojanaca. I kao takav želim odgovarati svim pomenutim Bugojancima!!

NEIZMJERNO VAM HVALA NA VAŠOJ PODRŠCI!!!

IZAĐITE NA IZBORE U NEDJELJU!!!
GLASAJTE ZA SVJETLIJU BUDUĆNOST SVOJE DJECE!!!

Molim vas podijelite ovu objavu na vašim profilima.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/