Samiru Mlaći priznanje za sportskog novinara godine

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/pripremazimnice/

U restoranu Amerikano” u Donjem Moštru kod Visokog u nedjelju navečer održana je tradicionalna, četvrta po redu, dodjela prestižnih priznanja “Džek popularnosti” iz oblasti književnosti, novinarstva, humanosti, muzike i sporta.

Bugojanskom udruženju Đerđef pripalo je priznanje za udruženje godine, a predsjednici ovog udruženja Šidi Kalbić priznanje za humanisticu godine.

I naš portal, Bugojno-danas.info, bio je među nagrađenima s obzirom da je glavnom uredniku našeg portala Samiru Mlaći pripalo priznanje za sportskog novinara godine.

Mlaćo, koji je početkom godine dobio priznanje za sportskog novinara SBK/KSB za 2014.godinu, dugogodišnji je saradnik prvog bh.sportskog lista Sport Avaz, kao i nekoliko sportskih portala u našoj zemlji.

DSC_1958

unnamed

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o