Safet Idrizbegović: Podnosim ostavku na mjesto predsjednika BOSS-a iz ličnih razloga

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Na sastanku sa regionalnim predsjednikom gospodinom Namirom Haračičem podnio sam ostavku na mjesto predsjednika OO-BOS-a Bugojno.

Ostavka je motivirana ličnim razlozima i nema se tu ništa osobito za obrazlagati. Jednostavno je došlo do „zamora materijala“ i osjetio sam da je to trenutak za povlačenje kako ne bih mučio ni stranku ni sebe.

Predstoje opći izbori u BiH i najkorektnije, politički i ljudski, je da se čovjek, koji nema namjeru kandidirati se za nikakvu funkciju, što prije povuče i pruži priliku nekome drugom koji ima ambicija obnašati neku od političkih uloga u stranci.

Od sad se vidim u jednoj opuštajućoj atmosferi običnog člana stranke, bez ikakve političke funkcije, bez da me itko gazi po medijima – a toga je bilo. Sama ova odluka donijela mi je veliko olakšanje, a oni kojima je zadovoljstvo baviti se tuđim životima kada to i nije primjereno neka nastave uživati u tome. Od sada bez mene.

Na kraju se želim zahvaliti gospodinu Mirnesu Ajanoviću na ukazanom povjerenju, a BOSS mnogo uspjeha u radu i dobrim rezultatima na predstojećim općim izborima u BiH.

Safet idrizbegović

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/