Safet Idrizbegović: Maratonci bugojanske SDA trče posljednji krug

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.livnobus.com/

Čelnici opštinske organizacije SDA BiH u Bugojnu još jednom su pokazali licemjerstvo svoje politike, lažnim obećanjima građanima Bugojna koje su godinama varali i potkradali i za čiji težak materijalni položaj snose najveću odgovornost, navedeno je na početku saopštenja.

OO BOSS podržava pravo svih građana da na miran i dostojanstven način izraze svoje mišljenje, ali je obavezan da ukaže i na pokušaje manipulacije od strane SDA, koja izgubljeni politički rejting pokušava da vrati na sve moguće načine, pa čak i izazivanjem sveopšte političke krize na cijelom prostoru BiH i Bugojna.

Tokom posljednje 4 godine svoje vladavine općinom Bugojno, čelnici SDA imali su priliku da pokažu koliko su zaista sposobni da rade u interesu građana, ali umjesto toga, oni su se dokazali u trošenju narodnih para u stranačke svrhe, zapošljavanje rođaka, supruga i ostale rodbine.

Ova politička garnitura SDA u Bugojnu kvalifikovana je da rješava probleme građana, upravo onoliko koliko je dokazanim piromanima moguće povjeriti gašenje požara. Zato smo više nego uvjereni da maratonci bugojanske SDA trče posljednji krug i da građani ovaj put neće nasjesti na njihove jeftine političke trikove, stoji u saopštenju OO BOSS Bugojno.

PRES-BOSS-a

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bingotuzla.ba/odvazneihrabrekatalog/ https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/