Rukometaši Iskre u subotu počinju pohod na Premijer ligu, podržimo ih! SVI U KSC

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

RK Iskra – RK Neretva
Subota, 18:00h
KSC Bugojno

Naša ekipa igra u subotu prvu utakmicu u drugom dijelu sezone protiv ekipe Neretve iz Jablanice. Nakon jesenje titule, našu ekipu očekuje 12 utakmica u drugom dijelu sezone, a prva je na rasporedu u subotu. Nadamo se da će naši momci nastaviti gdje su stali u prvom dijelu i ostvariti konačni cilj. Podržite najuspješniji kolektiv u Bugojnu i jedan od najuspješnijih u SBK, napunimo dvoranu i budimo 8 igrač naše ekipe.

Nakon prvog dijela sezone, Iskra zauzima prvo mjesto sa 10 pobjeda, 1 remijem i 1 porazom i sigurno da je jedan od glavnih favorita za osvajanje titule na kraju sezone i plasmana u baraž. Treba napomenuti da je ulaz na sve domaće utakmice naše ekipe 2 KM od početka ove polusezone. Također, vlasnici članskih kartica imat će slobodan ulaz. Pozivamo sve naše navijače da nas podrže u što većem broju i da svi zajedno ostvarimo konačni cilj. SVI U KSC!!!

Naša ekipa u drugi dio sezone ulazi sa dva nova igrača, uz mogućnost dovođenja još nekih igrača do kraja ovog mjeseca. Džejlan Kaltak i Ahmet Destanović novi su igrači RK Iskre Bugojno. Džejlan je dijete našeg kluba, a prvi dio sezone je nastupao za RK Donji Vakuf, dok je Ahmed mladi perspektivni igrač koji dolazi iz RK Sloge iz Gornjeg Vakufa. Džejlan igra poziciju desnog beka i krila, dok Ahmed pokriva poziciju lijevog krila. U narednih nekoliko dana očekuje se dolazak još jednog igrača u naš klub.

RK Iskra Bugojno dobila je veliko pojačanje za drugi dio sezone. Danas je za naš klub potpisao Mario Grab koji igra na poziciji desni bek.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o