Rukometaši Iskre nikad jači ulaze u narednu polusezonu

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezaljeto/

Dragi prijatelji!

Još jedna uspješna godina je iza nas. Podsjećamo vas da se nalazimo na drugome mjestu Prve lige Jug FBIH sa izglednim šansama za osvajanje prvoga mjesta. Iskra sa pripremama starta 16.01. a već u subotu 20.01. dogovorena je utakmica sa hrvatskim prvoligašem RK Solin koja će biti odigrana u gradu Solinu u Republici Hrvatskoj.

Nema sumnje kako Iskra u ovu sezonu ulazi mnogo jača. Od danas je i službeno da je novi igrač Iskre Admir Popaja iz Jajca. Radi se o jednom od najboljih vanjiskih igrača koji je zajedno sa našim Amirom Bostanom među najboljim strijelcima lige. Iskru je pojačao i Matej Jukanović također iz Jajca. Riječ je o mladom lijevom krilu koji može odigrati i na više pozicija po potrebi. Vrlo važnu ulogu u Iskri ovu sezonu činiti će i povratnik u naše redove Amir Šahman. Lijevi vanjski igrač koji je svoju reputaciju stekao u Qataru te se nakon petogodišnjeg odsustva i borbe sa nizom povreda ponovno vraća u Iskru. Kad se na to doda i povratak Sanjina Hadžiabdića, jednog od ključnih igrača Iskre u proteklome razdoblju, može se sa sigurnošću reći kako u narednu polusezonu ulazimo najjači u zadnjih deset godina.

Uprava našeg kluba u pregovorima je sa još nekim igračima. U slučaju uspješno ostvarenih dogovora biti ćete naknadno obavješteni o novim pojačanjima.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o