Rukometaši Iskre hit prvenstva pred derbi sa Slogom

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.bugojno-danas.info/od-1-oktobra-obuka-za-cnc-programera-operatora-u-srednjobosanskom-kantonu

Rukometaši Iskre pravi su hit prvenstva u Prvoj ligi Federacije grupa Jug u kojoj se nakon pet odigranih kola nalaze na drugom mjestu sa 12 osvojenih bodova.

Nakon što su u srijedu u Turbetu savladali Borac (26:21), Plavi  će danas  odmjeriti snage sa Slogom iz Gornjeg Vakufa Uskoplja. Nakon dugo godina posta, Bugojanci ovaj kantonalni derbi dočekuju u sjajnom raspoloženju sa željom da upišu novu pobjedu.

–          Moramo biti zadovoljni u odnosu na prošlu godinu u kojoj smo tek u sedmom kolu imali tri boda. Protiv Sloge ćemo u tom nekom sportsku duhu učiniti sve da dođe do povoljnog rezultata, ma da smo mi kod Sloge gosti, iako se igra u našoj dvorani. Atmosfera pred derbi nije nikad bila bolja. Vidjeti ćemo šta će biti u subotu, kako će utakmica krenuti, kazao je trener MRK Iskra Bugojno Rade Marjanović.

Meč u dvorani KSC-a počinje u 19:30, a očekuje se veliki broj navijača sa obje strane, te užarena atmosfera od prve do zadnje minute. Iz MRK Iskra istakli su nadu da će sve proći u fer i korektnom duhu.

https://www.facebook.com/livnobus/ https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/