RK Iskra nas treba: U petak u KSC-u veoma bitna utakmica KUP-a BiH

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.facebook.com/livnobus/

🏆 1/4 finale Kupa BiH

🔵 RK Iskra Bugojno v 🔴 RK Sloboda Tuzla
🏁 Petak, 07.02.2020 godine.
🕠 19:00h
🏟️ KSC BUGOJNO
➡️ ULAZ: 3 KM

Sjetimo se 19.10.2019. i tijesne pobjede rukometaša Iskre protiv Slobode 31:30, tu utakmicu će svi pamtiti kao najneizvjesniju u prvenstvu.

➖ Prva zvanična utakmica ove godine igra se u petak u okviru 1/4 finala Kupa BiH, a protivnik našoj ekipi bit će Sloboda iz Tuzle.
➖ Nakon što se naša ekipa nakon dugih 15 godina vratila u Premijer ligu, odmah u debitantskoj sezoni naši momci plasirali su se u 1/4 finale Kupa BiH.
➖ U kupu se igra dvomeč, tačnije iduće sedmice gostujemo na revanšu u Tuzli, te je samim tim izuzetno važan susret koji nas očekuje u našem KSC-u.
➖ U toku prvog dijela sezone, naša ekipa bila je zvanično najgledanija ekipa u čitavoj BiH, te su naše domaće utakmice (8 u prvenstvu i 2 u Kupu) pratilo gotovo 20000 navijača što je samo po sebi nevjerovatan broj.
➖ Neke utakmice odigrali smo na nivou, neke ispod nivoa, ali podrška nikada nije izostala, te su naši navijači najsvjetlija tačka u Premijer ligi i Kupu i još jednom im zahvaljujemo za svu ljubav koju su dali našem klubu.
➖ Ovim putem želimo da pozovemo sve naše navijače da nastavimo sjajan trend posjete naših utakmica, da napunimo dvoranu i nosimo našu ekipu do nove pobjede i plasmana u polufinale Kupa.
➖ Utakmica počinje u 19:00h, ulaz u dvoranu bit će otvoren od 18:00h, ulaz je 3 KM, a vlasnici članskih kartica i djeca mlađa od 12 godina imaju slobodan ulaz.

SVI U KSC
ISKRA TE TREBA!

https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/