Rijad Rahmanović iz Donjeg Vakufa oduševio žiri Zvezda Granda i prošao u treći krug

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Rijad Rahmanović iz Donjeg Vakufa oduševio je stručni žiri ‘Zvezda Granda’ i to kao prvi takmičar večeras. Sigurno mu nije bilo nimalo jednostavno probiti let i izaći prvi među stroge članove žirija, ali je Rijad ipak pokazao ‘kako se pjeva u Bosni’.

Njegova mentorica Viki bila je prezadovoljna onim što je pokazao njen kandidat, pa joj osmijeh nije silazio sa lica.

Nakon što su svi članovi žirija dali ‘Da’ za Rijadov nastup, mladi Rahmanović je od sreće zagrlio voditeljicu Sanju Kužet, a onda je dotrčala i Viki i snažno ga zagrlila.

‘Ovdje je sve jasno kao dan, nema potrebe da se komentariše. Rijade, moram ti reći da si i ranije bio dobar, ali sad se stvarno vidi da se sa tobom radilo’, kazao je Saša Popović, a onda je svog takmičara pohvalila i mentorica:

“Bio je poslušan i vrijedan, to moram da pohvalim i ne iznenađuje što je ovako dobro otpjevao”, rekla je Viki, a onda se i ovaj mladi dečko iz Donjeg Vakufa zahvalio Viki i Tašketu (suprug od Viki Miljković).

Rijad je učinio da se cijela Bosna i Hercegovina večeras osjeća ponosno i sretno. Bravo Rijade.

Rijad Rahmanović iz malog Donjeg Vakufa oduševio žiri Zvezda Granda i prošao direktno u treći krug

Rijad Rahmanović iz malog Donjeg Vakufa oduševio žiri Zvezda Granda i prošao direktno u treći krug, svaka čast majstore, vrijedi podijelitiUživo Srednja Bosna (y)

Posted by Uživo Srednja Bosna on Subota, 2. Februar 2019.

Senzacija.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o